tabung masa depan

Sunday, May 9, 2010

happy befday hannah


hari nie 09.05.10..befday hannah tau..ouuuwww hannah dah masuk 2thn..huhu..so far hannah dah boleh kire 1-10 la..tp still bukak mulut ckit2 je..huhuh..ok.actually last week lagi hannah,hiro n mama demam tau..kemuncaknyee mama demam teruk ari jumaat ari tu siap ensem cuti lagi..nak jaga mama ..hihi..sayang nye ensem kat mama..hihi..pastu ari nie befday hannah..actually mama x plan pun nak sambut befday hannah pasal mama rasa x sihat lagi..tp mama ckp bile nengok muka hannah mama rasa kesian je..tuptup..mama kol member2 ensem then wat lah party kat secret recipe kat alamanda..suma last minute nye plan..sib baik dapat beli kek..nyum!nyum! sedap..yg datang befday party hannah,,uncle jie..uncle nua..uncle sabri..auncle peenutt n auntie ayu yg cantik..lagi satu yg best nyee..ensem dapatkan satu private room untuk celebrate party nie..huhu..best giler..hannah boleh main2..hannah boleh lari..x de org nak marah pun..pastu mama pun leh relax je..pasal x risau hannah g main jauh..pasal ada pintu..hannah x leh bukak..hihi..nantilah bile2 mama hannah free..dia akan upload photo2 ek..

daaaaa..happy befday hannah

2 comments:

MUMMYAR said...

epi bday....moga panjang umur n cute selalu...

gewecun said...

tenkiuuu mummyar..