tabung masa depan

Tuesday, June 15, 2010

jalan-jalan di tambun-lost world


syoknye main pasir

hannah dera abg hiro

hannah main pasir

last saturday,mama hannah pg ipoh lagi..huhu..pasal nak nengok lagi umah yg 'bakal di beli'..umahnye ok pasal owner umah tu x pernah pun stay lagi kat umah tu pasal owner dia dah pindah kat S.alam..tp ada satu je yg x puas hati..ada anai2..tp bila borak2 ngan owner umah tu dia ckp harga leh kurang lagi..hihi..kena tukar tingkap la nampaknye..ummm kena pakai duit lagi..huhuh

lepas g nengok umah tu..so perut rasa lapar,g cari2 lah kedai makan,last2 terpandang signboard lost world-tambun..ummm macam best jugak kalu pg..hihi..so mama hannah pujuk ensem pg sana..mula2 ensem x setuju pasal x planning n x bawak swimming suit..but as usual mama hannah dpt gak pujuk ensem pg sana...hihi..luv u ensem..hih..bila sampai sana just pg zoo n layan abg hiro pasal dia nak swimming..ala abg hiro tu kat umah x nak swimming..tp bila sampai sana beria2 lak nak swimming..huhu..sib baik ada bawak bju..agaknye abg hiro xcited kot nengok ramai org mandi..so mama hannah kasi jelah dia main..hannah just main pasir je..hihih..

cite2 skit dah la ek..nak tau cam maner tempat tu..jom arrr kite ramai2 g sana..hihi

3 comments:

ayah,ummi, farish said...

teringin betul nk gi, tp jauh sgt lak

MUMMYAR said...

wah best nya...teringin gak nk g sana tuh...heheh...tah bila nk g tah....
tengok hannah tu...mula2 mcm dia geli agaknya kan pegang dan pijak pasir tu...hehhe lama2 ok dah...budak2 mmg kan...mula2 ala,xnak la..lama2...wah jgn x nk balik dah la....

gewecun said...

maya...ala nie pg pun pasal g nengok umah..kalu x mmg x pg la..hihi..

mummyar-hihihi..a'a mmg..mula2 camtu la..last2 bila nak balik..mmg x nak balik..nangis kuat2 pulak tu..hihihi