tabung masa depan

Monday, July 19, 2010

hiro demam n kena tonsil







kesian hiro dah lah demam ..kena lak tonsil..dah berapa malam dia x lena tido..mama hannah pun x tido gak lah..berjaga sama2..huhuhu..nak cite panjang tp tungulah bila suma dah ok..coz really tired at tis moment..huhuhu..miss hiro before sakit..harap2 hiro cepat2 sihat ye..mama sayang sgt kat hiro

10 comments:

Maslina Rosdiana said...

Kesian hiro...sama ngan auntie,pun sama tengah demam dan tonsil bengkak ni...nak makan pun susah..nak tido pun susah ni..

gewecun said...

tulah kan kesian sgt..x lena tido..auntie maslina cepat sembuh ok..hihi..chewah!!!...

Nigina said...

ala ciannya.. moga hiro cepat sembuh... i pun tgh kena ulser kat mulut .. tensen giler... hehehhe

Hidayah Ismawi said...

camni boleh makan aiskrim banyak2 ni ..hehe.. tu dipanggil "tonsil diet" kalau kat hospital :)

MY LATEST ENTRY: Kids Fun Time Contest-The Prizes arrived!

gewecun said...

gina...thank auntie gina yg cantik..cuaca x menentu kot sekarang nie..senang nak dpt penyakit kan..

hidayah--ye ke makan ice cream boleh ilang..nak kasi hiro makan lah..thanks hidayah for advice..mmuahhhh

.s.o.f.i.a. said...

semoga hiro cepat sembuh!!!!!!!!!

tiefazatie said...

alala..cian hiro..moga cepat sembuh ye dik..neway kak..tq wish kt ifa ye..=)

gewecun said...

tenkiuuu s.o.f.i.a...mmuahhh

tenkiuu jugak to ifa...mmuahhhh

Hidayah Ismawi said...

bukan boeh hilang...boleh melegakan..the creamy one tu..not ais krim batang or ais krim M'sia..esp budak2 :)bukan buat ganti ubat tau ..hehe

MY LATEST ENTRY: Good Lunch offer at The Chicken Rice Shop

gewecun said...

hidayah..a'a lah dah kasi kat hiro..looks macam ok je..nway TQVM ya..mmmuahhhh