tabung masa depan

Saturday, July 10, 2010

hiro req nak swimming..

hari nie hiro req nak swimming..huhu..jarang tul dia req nak swimming..ntah kenapa tiba2 hari nie dia say :ensem ..can i swimming today....nie gara-gara dia nengok mr bean yg episode yg ada mr bean g swimming tulah..dah la masa dia req nak g swimming tu kitorg nak kuar g makan..pastu mama hannah ckp kat hiro..ok wait till 5 pm..baru leh swimming..hiro pun ckp ok..lepas tu kitorg kuar ..1st g post office coz mama hannah nak antar brg kat customer n ambik brg jugak..cite pasal brg tu jap ek..actually mr posmen dah dtg 2 kali dah umah mama antar brg tu..tp time dia dtg tu mama hannah x bgn lagi....hihi..(bgn lambat)..-to all moms jgn tiru mama hannah tau bgn lambat..hihi...items tu actually skirt for hannah yg mama hannah ordered from member kat FB..dia ambik order from Gap.com..so mama hannah orderlah..murah tau..pasal skirt tu ada sale..so apa lagi order lah..mmg jimat sgt2....lepas balik dr pos office..kitorg g jj maluri..saja2 je g singgah situ teringin nak makan mcd..tp mama hannah tengok hiro macam x excited pun..biasanya dia akan xcited kalau pg JJ maluri tu..pasal leh g kat tempat yg main2 games..huhu..last2 kitorg lepas makan kat mcd...g naik atas jap..bawak g kat funland pun dia macam x happy je...huhu..rupanya2 dia dok teringat nak g swimming je..ooooo..patutlah muka monyot je..balik2 umah je dia terus ckp  nak swimming..mama hannah ckp wait till 5 pm..sib baik dia ok..x ngamuk ...dia punyalah nak swimming sampai x bukak pun PC main games pun..huhu..nie mmg betul2 dia nak swimming..hihi..bila jam tunjukkan kul 5 ..hujan lah pulak..hihih..kena tunggu hujan bentilah..last2 kul 6 lebih baru g swimming..ensem bawaklah dia g swimming..happy giler hiro dpt swimming..yehaaa...balik2 dr pool ,mandi n tukar bju..pastu terus cari makanan..hahaha..lapar lah tu..hiro..hiro...






 










2 comments:

MUMMYAR said...

oh..best nya hiro g swimming ye....pasni leh ar buang pelampung tu kalau dah pandai nnt kan...hehhe....ai pun sukey g swimming nih,tapi sejak ank sedara g swimming air termasuk telinga,skang kena infection...dh takut plk nk bwk ank2....so gewe hati2 ye mandi tu...jgn sampai air masuk telinga ok....

gewecun said...

la ye sampai camtu ..thanks mummyar...lepas nie kena hati2 lah..