tabung masa depan

Wednesday, July 14, 2010

i-city

2 minggu lepas kami pi i-city kat s.alam..nothing to story u olssss..coz for me it's borrriinggggg..just g nengok pokok yg ada lampu je..but it's was my pandangan ...org lain mayb happy pg sana...hiro pun cam bosan je g sana..tak xcited pun..suruh ambik gambar pun cam bosan n malas je..hannah ok lah..coz dia suka nengok lampu2..nak g sana just bayar RM 2 for parking..tp kalu nak VIP parking bayar lah RM 10..huhu..nak masuk tu jammed lah jugak..tambah2 ari tu time argentina lawan germany..so agak ramai jugaklah org pi sana..kami just g makan2 n jalan nengok pokok ada lampu tu je..hahahhahah










2 comments:

Nigina said...

wahh gewe pun i-city.. mesti hannah dan hiro suka tgk lampu yang cantik-cantik kan... kalau tak mesti mak dia yang lebih excited hehheh...

gewecun said...

hahahha..mak dia yg bosan la...nengok lampu2 je..gina dah pg ke??