tabung masa depan

Wednesday, July 7, 2010

pabila hannah n hiro main air

rasanye dah lama kan mama hannah x buat entry pasal hannah n hiro..hihi..bz la..haha bukan nye bz sgt pun..bz masuk GA n contest..kikiki..

kat umah hannah ada bathtub ..so time nak mandi je mesti hannah akan req nak mandi dlm bilik mama hannah..best wooo mandi kat dlm nie..hihi..nak pg swimming pool mama hannah malas nak bawak..yelah dia ckp bz lah..padahal dia malas..oppsss jgn ckp ngan mama hannah ..hannah ckp dia malas tau..hihi(macam lah dia x tau..padhal dia yg tulis entry nie)...hannah n abg hiro akan main macam2...sampai air keluar n kdg2 sampai air terpecik keluar bilik..hihi..mama hannah x marah pun...ala dia x nak marah pasal dia suka lah..time kitorg main dlm bilk air ..dia boleh layan tenet..hihhiihi

4 comments:

MUMMYAR said...

hehhe...wahn bestnya main air kat bathtub ye...time ni mama hannah surf tenet eh....bagus2 gud idea...cuma aklau hari2 mandi bathtub...bil air naik gak tinggi kan...hehhe...dulu ai x caya gaks tapi bila my mom cakap n sendiri try...hehhe...mmg betoi ar...bagi ai la....bagi u mayb ok kot...hehhe..coz ank2 ai ni mana reti sehari sekali atau sekali sekala....satu ari 2 atau 3 4 kali....masa mula2 dpt bil terkezut gaks...hahha

gewecun said...

mummyar..mmg x yah ckp lah bab2 bil air..mmg tinggi gak la..tp tulah kalu x kasi main kan kesian pulak..hihi..sayang anak..kikiki..mandi tu x de lah hari2..tp selalunye gewe kasi mandi time tengahri je..isi penuh2 pastu tutup main kepala paip tu..kalu tutup kepala paip shj x boleh pasal hiro leh bukak..hihi

nigina said...

huhuhu seronok ada bathtub nasib baik rumah kita takda.. kalau tak mama pun nak join gak hahahhahaha.... takpalah gewecun.. janji anak-anak happy... tapi takleh main selalu lah kan... karang demam pulak...

gewecun said...

gina..tulah kan janji anak2 happy..nway thanks for nasihat..mmuahhhh