tabung masa depan

Saturday, July 24, 2010

phootoshoot di taman tasik perdana

allhamdullilah dah settle gak wat photo shoot ari ..walapun pg ngan mata ngatuk pasal semalam hannah n hiro tido kul 3.30pg..pastu tambah lagi hannah asyik terjaga je..isshh mmg x lena lah..bgn pun dah kul 9.00pg(skip subuh-bendera merah)..hihi..lepas siapkan suma kerja umah...ingat macam nak tido jap..tp x boleh ..hannah ngan hiro x kasi..asal pejam mata je..hiro akan ckp'WAKE UP MAMA".ish..pastu terpaksa pg ngan mata hitam la..(x de naik seri..huhuh) photoshoot tu di tasik perdana .putrajaya....yg tukan ambik gambarnya RIZAL....u olss boleh lah nengok hasil keje nye kat blog dia..borak punya borak..rupanya si rizal nie satu negeri ngan mama hannah..hihi..bukan satu negeri shaja..tp dah satu daerah..umah dia dekat ngan sek mama hannah dulu..umm apa lagi stat borak2 bhs kelate lah..hihih...phootoshot ok je..tp hiro tu camera shy..mmg x nak tengok camera langsung..banyak tunduk je..si hannah lak x leh dok diam..merayap je kejenya..mmg susah nak ambik gambar satu family..hihi..penat gak lah..berjalan sampai satu taman..hihi..harap hasilnya ok kan..rizal ckp dlm 3 minggu baru leh antar potrait,CD...actually x sabar nak nengok dah..coz td x sempat pun nak snap banyak2 picture.guna HP camera...kalut ngan hannah ..dok lari2 je..huhu..tp sempat snap 1 picture je..tu pun dia diam sekejap pasal dia ngah makan..

hannah si flower gerls!!!
lepas settle tu kitorg g lepak2 kat alamanda..g minum kat noddle station..dahaga yg amat sangat..sempatlah tukar baju deorg..kesian hannah nampak cam panas je pakai bju flower gerls..hihi..bawak deorg g masuk parkson..beli postercolor..pasal mama hannah ada sumting nak buat ngan hiro..CRAFT DAY..hihi..

6 comments:

MUMMYAR said...

WAH BUKAN MAIN PRINCESS NI YE...COMEL HANNAH PAKAI GOWN TU...DIA X MERAGAM KE GEWE...NNT UPLOAD LG PICSA DIA YE....HEHHE

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

Hamboi!! Hamboi!! Anak dara dia.. Sakan bergambar.. ;o)

sall said...

Bukan main bergambo sakan. Siannye puterimu kepansan dia.

gewecun said...

mummyar..dia x meragam..tp penat nak layan ..kejenya nak berlari je..susah nak ambik gambar family..hihi

ibu aqil..mak dia yg sakan bergambar..anak dia tukang lari je..hahaha

sall..mmg kesian..tp nak wat cam ner..terpaksa melayan karenah mak dia yg suka bergambar..hihi

Nigina said...

cute nya hannah.. upload la pic lagi... nak tgk anak dara sorang tu bergaya... wahhh terus g alamanda ni... lainkali bolehlah jumpa.. umah kita dekat jer ..

gewecun said...

gina..kite tau gina dok putrajaya..tp x de no phone ..kalau x kite dah kol gina dah..hihi..hihi..nanti kite jumpa2 ek..nak jugak jumpa si dadam yg tomeii itu..hihi