tabung masa depan

Monday, August 9, 2010

hannah n Giant

nielah Giant nya..picture taken from pool..at my house

cerita tentang hannah n giant..hihih...kat bawah umah mama hannah nie ada giant yg baru di buka awal tahun..kalau x silaplah..lupa lah..hihi..semenjak ada giant nie mmg senang lah mama hannah soping barang2 dapur..tp jarang soping barang basah pasal mama hannah was-was skit ayam2 di mana2 shopping market..kalau barang basah mama hannah prefer beli kat pasar pak aji..yg nie confirm halal..ok berbalik pada cite hannah..dia n giant umpama isi ngan kuku..asal lalu giant je mesti kena singgah..bukan sebab apa pun dia nak main escalator je..jadual dia..mula2 kena naik escalator..pastu dia akan jalan2 n naik escalator lagi pg tingkat 2..sebab nak g naik car yg masuk token tu..tp mama hannah x layan pun..just bawak dia naik je..x masuk token pun..hihi..pastu lepas naik car tu..dia akan turun..then baru lah boleh balik..ish..mmg kena layan lah...pasal kalau x layan dia singgah Giant dia akan nangis..cuba bayangkan lah..tiap kali kitorg kuar g mana-mana..x kira soping mall yg best ke tak..end up bila balik dia akan mintak singgah giant jugak..nak lalu jalan lain boleh tp dia akan tahu nya..dah lah giant tummg dok tepi jalan..kalau nak kuar KL mesti lalu giant...huhuh..kadang2 fikir luculah walaupun tension..hihih..nie kena cepat pindah ipoh nie..hihi




No comments: