tabung masa depan

Sunday, August 15, 2010

jalan-jalan di pasar ramadhan

ngah cari tempat parking..



petang tadi mama hannah pg jalan2 di pasar ramadhan di putrajaya..masa masuk putrajaya..hujan renyai2..so ingatkan mesti x sempat nak g beli makanan di sana..tp alhamdullilah ..sampai je kat pasar ramadhan tu..hujan x berenti..so apa lagi singgah la..mak oiii..ramai nya orang..susah gak nak parkin..tp sib baik ada jugak yg tempat dekat ngan pasar ramadhan tu..kalau x kena jalan jauh jugak..hihih..so far ok lah kat pasar ramadhan sini..tempat besar..ramai orang pun tp tetap boleh jalan lagi..compare ngan pasar ramadhan serdang..ishh mmg sesak lah..tempat sempit..orang rampai..susah giler nak jalan2..hihi..(semalam g sana)...kat pasar ramadhan putrajaya nie mama hannah tengok ramai org beratur beli murtabak keramat..mesti sedap kan..nak rasa jugak..tp oleh kerana x nak beratur jadi mama hannah pun x beli lah..hihi..tp mama hannah x beli apa pun..just g nak rasa suasana pg pasar ramadhan situ je..just beli air tebu n sedikit kuih je..hihi

nielah aksi hiro masa kat pasar ramadhan tadi..dia boleh dok gitu cam boss kan..suma org senyum2 tengok hiro..lagak cam boss yg suruh pembantu beli makanan..hihi    




6 comments:

MUMMYAR said...

best nya g pasar juadah....lagi best kalau pasar juadah yg besar2 tu kan...lagi meriah...org kata kat bangi pun best gak...besar...nak try pegi x smpt2 lagi ni...hehhe

gewecun said...

ye ke kat bangi best..nak kena pg nie..thanks mummyar kasi info :=
)

Nigina said...

aa orang kata bangi pun best gak...

gewecun said...

gina..jom pi bangi:)

Iela Fazielah said...

gi pasar ramadhan pun naik stroller ke.. ni mesti kes malas jalan ni si hiro ni

gewecun said...

a'a ila..hiro mmg malas..hihi..kalau takletak dlm stroller mmg susah lah nak ajak kuar hihi:)