tabung masa depan

Wednesday, August 11, 2010

makan mlm di tupai2




aksi hannah makan ice cream..comot!!!!


semalam ajak ensem kuar g makan mlm..saja je mama hannah malas nak masak pasal ari nie dah nak puasa ..so ajak lah ensem kuar..lagipun since minggu nie dia ada kat kl..x pg ipoh..minggu nie dia ada talk/seminar yg toy story3 tulah...so minggu nie mama hannah happy lah ..ada ensem kat umah ..hihi..so kitorg memilih untuk makan2 di tupai2..mama hannah dah pernah pg dah seblum nie..cuma semalam mama hannah tengok deorg ngan sibuk buat preparion untuk buffet ramadhan..hhuh..mama hannah tengok package dia kalau x silap..for 1st week ramadhan RM 38 nett..tp lepas tu jadi RM 48 kot..kalau x silap la..tp ok lah kalau nak cuba kan..makanan dia pun ok..sedap gak..suasana aman..hihi..

si hannah n hiro kalau pg situ mesti suka main kat lantai..pasal lantai dia kan kayu,..pastu ada lubang2..deorg suka intai kat lubang2 tulah..hihih

apapun dinner semalam best jugak lah..ummm kenyang..

1 comment:

Iela Fazielah said...

wah murah tu.. leh gi buka puasa kat tupai2.... ila dah byk kali gak gi tupai2 ni