tabung masa depan

Wednesday, December 22, 2010

akhirnya kini pasti..hiro...



semalam mama gewe dah pg ke tadika Q dees....dah borak2 ngan PN yati..so far oklah kot..tp tadika tu still lagi under renovation..masa mama gewe sampai..depa ngah buat mural..huhu..so masa jumpa pn Yati tu..dia kasi lah sedikit penenrangan pasal Q dees nie..pastu terangkan pasal yuran..rupanya2 kat tadika dia nie..dia x dela letak harga ikut harga q dees betul..so kira agak murah la skit..mula mama gewe plan nak amik full day for hiro..pasal kalau amik full day..so hiro akan belajar swimming,mandarin,mengaji Quran..so kira ok lah kan..tp bila discuss ngan  ensem dia ckp suh amik 1/2 day je..pasal takut hiro bosan..n lagipun hiro ada satu tahun lagi (before sekolah rendah)..so ok lah..amiklah dulu 1/2 day.kita tengoklah dia cam ner..takut dia dok sana meroyan nak balik je..hihih..so mama gewe dah daftar nama hiro ..Pn yati ckp 26.12 nie ada orientation day..tp mama gewe x leh dtg pasal nak ke Kl..ada wedding lak..so maybe 25.12 je pg amik uniform n bayar yuran2 tulah..

lepas nie kalau hiro dah g tadika tinggal lah mama gewe ngan hannah je dok umah..hhu..nak buat apa ek..umm..kejelah..tp ensem x kasi..dia ckp dok umah je..suh mama gewe rehat..huhu,,lepas nie akan banyaklah masa online..kikiki (ye ke??)..ntah2 lagi banyak keje adalah..mesti nak kena ajar hiro buat homework kan...pastu kena bgn pagi2..(sekarang nie bgn lambat.)..hahhah

No comments: