tabung masa depan

Friday, August 12, 2011

hannah gian nak g skol

cerita hannah


"semalam lepas saya selerakan segala mainan.. saya terjumpa my 1st leappad yg mama beli kan kat abg hiro dulu..tapi kesian kat saya tak sempat guna pasal saya dah rosakkan buku2 dia..haaha..tapi nak wat cam mana saya mmg suka koyakkan buku2 tu..lagi2 la ada buku thomas and dora..saya suka then saya koyakkan la..kuang..kuang..ok berbalik kepada cerita saya..my 1st leappad tu mmg ada bag dia,,warna pink and purple..saya suka..saya suka..apa lagi saya pun amik la..mula2 saya tak reti nak sarung kan kat belakang tapi lepas mama saya tolong..waaaa bestnye sadang bag..pastu saya berangan la konon2 saya g skol..yelah saya mmg nak g skol dah lama tapi mama saya tak kasi...maybe dia nak tunggu saya umur 4thn kot..punyala saya seronok main ngan bag tu sampai saya terido pun ngan bag tu,,bgn pagi tadi saya terus g cari bag tu..rupanye mama saya bukak kan lepas saya tido semalam..hari nie pun saya main lagi dengan bag tu..tapi hari nie saya letak lagi banyak toys pasal saya nak main2 la ngan toys tu...bagpack saya cam nie la(see below).."



credit to mr google








No comments: