tabung masa depan

Tuesday, November 15, 2011

Alhamdullilah

Alhamdullillah menang contest..actually me join contest nie pun dah lama..me ingat lagi..mula me bukak RedMummy..saja2 je bukak nak baca apa cite kat situ..then red mummy ada mentioned pasal contest nie..then me pun klik la yg link yg di kasi..pastu ummm hati berkata join la..so me join  la....cari2 gambar yg menarik..tapi suma dlm pc satu lagi..tak leh bukak..so me bukak la FB cari2 lagi gambar..jumpa la gambar nie..pastu antar jelah..

then ari nie me bukak blog wan..ada mentioned dia menang from this contest pastu me pun saja2 je klik jugak la..x harap pun menang..tup tap.tup tap..me pun menang jugak..Alhamdullilah rezeki..



nak tau leh KLIK kat sini

http://www.ourbestmoments.com.my/winner

2 comments:

Nigina said...

wahhh gewe.. tahniahhh bestnya... heheheh

gewecun said...

Maceh2 gina...rezeki..lagi bersemangat nak join more contest