tabung masa depan

Sunday, November 20, 2011

nasi ayam Puziah and Hollywood

saja je hari nie me nak cite tempat2 makan yg best di ipoh nie..alang2 me ngah rajin menulis nie..layan kan jelah perasaan nak nulis nie hah..kekekke..ok 1st kalau dtg ipoh kan..me suggest u olss leh try nasi ayam puziah..nasi ayam ipoh la..kedai dia sempoi je..tapi mmg sedapp la..rasa homemade gituuuu..pastu kedai dia mmg jual nasi ayam saja tau..of cozs la ngan air..tapi mmg x de side makanan lain lah..harga pun boleh la..pastu nasi banyak and ayam banyak..kalau si hannah and hiro pg mmg confirm makan banyak punyeeee..kedai nie kat belakang balai polis..kat jln yong kalsom tu..kedai dia sahaja yg melayu..kedai lain suma cina tau..so senang cari la...

tengok ayam dia..ummm marvelloussssss






nie nak cite lak pasal pagi tadi g bekfas at hollywood..auwmmmm kat ipoh pun ada hollywood jugak tau..tempat nie kat jalan canning..ramai giler occay kat situ..tempat nie ada banyak stall..so kalau pg mmg boleh pilih la nak makan apa..ada western stail..ada Chinese food..ada roti canai..ada mee rebus..ish banyak la..lupa la nak ckap kedai nie bukak hanya for bekfast saja..so mmg recommend la pg sana..pork free..


burger for hiro..almaklum la anak me nie mat salih celop..hahhaha
 

No comments: