tabung masa depan

Thursday, December 8, 2011

air asia 10 sen???

hihihi..semalam dpat sms say that air asia ada wat promotion 10 sen je..so me pun ngan penuh semangat nak try la ..so stat kul 12 mlm semalam me try bukak..tapi hampa asyik error memanjang..so pagi tadi me bukak je mata terus bukak website air asia lagi..dapat tapi bila nak enter seat..error la pulak...ummm hampa lagi..so lepas me siapkan keje umah..masuk lagi website air asia..kali nie masuk la dlm waiting room..waaaaaa ..tapi me nak jugak try..pasal nak beli tiket balik kelate la..saja je nak suh hiro and hannah rasa balik kelate naik flight lak..so me berusaha jugak..chewah..x dpat guna hp..me guna lak komputer..sampai hiro ckp..dun't give mama..hihih..alih2 kul 4 macam dapat gak..so me book tiket flight ke kelate dlm bulan 7..mmg price dia 10 sen la..tapi campur tax..campur fuel..umm 140 gak..tu pun me x pilih seat and x de luggage..kalau tak maunye 300..ish kalau 300 x de la makna nye nak beli..baik balik naik keta..jimat..hihih..so ari nie tulah ceritanye..me dapat booking tiket balik kelate...hihi..umm lupa la ..mula2 nak booking g singapore tapi bila fikir takut ada hal lain..kan cancel lak..macam case me taun lepas la..booking tiket kemain lagi..alih2 burn cam tu ..uwaaa..so me fikir x pe la singapore tu boleh beli lain kali la..hihihi..

2 comments:

Nigina said...

mmg susah pun... asyik waiting room jer kan... hehehhee

gewecun said...

A'a..mmg susah gak..penat nunggu je...hihihi