tabung masa depan

Wednesday, March 7, 2012

Alhamdullilah menang from RTM quiz LTLD

Alhamdullilah rezeki di hari khamis..dapat basikaj fixie bike..wahhh lepas nie me akan kurus la..exersice kayuh basikal ..kekkek..tu pun kalau reti nak guna basikal nie..hihih..execeli nie baru je dapat kol dari RTM cakap me one of the winners..rasa cam x percaya pun ada..pasal masa join tu me macam blur je..antar je sms..pastu x de reply pun (notification)..so me pun fikir ummm tak received la tu..tapi credit  berkurangan ..ummmm...pasal mostly sms contest yg me join lepas antar akan dapat sms notification..tapi rupanya sms yg di antar tu mmg di terima..hihih..so Alhamdulillah rezeki dapat basikal..hihih..nie dapat basikal pun dah happy belum lagi dapat keta..kekekke

full result:

SENARAI NAMA PEMENANG KUIZ LTDL : FIXIE BIKE

1. KAMARUDIN MOHIDEN
2. MARLIANA BT MOHD ZAIN
3. ZARINA HAMID
... 4. SYAIFUL HARIF ADNAN
5. ABDUL HAKIM AMIRULLAH MAT ISA
6. MEOR HARULSANI B. MEOR ZAKARIA
7. AHMAD HAMDI B. HASHI,
8. SURESH TAVAMAN

No comments: