tabung masa depan

Sunday, March 11, 2012

Mantera special screening at IPOH

10.03 ari tu ada special screening kat TGV ipoh,so my hubby memang kena pg la..me tak ikut pasal umm malas la...so ari nie bukak PERAK TODAY..n taddaaaa jumpa pict my hubby..kekkeke

wakil from comp amik sijil..kekkeke





ye itulah suami saya..ensem kan..ensem la..

btw alang-alang dah cerita pasal mantera nie..baik me kasi cerita la skit pasal mantera..pandangan me la..me dah tengok dah cite nie..for me la not bad la...1st cite melayu yg buat cite pasal ROBOT ala-ala transformer..gembak jugak CGI dia(bukan sebab suami me yg buat ,me puji ya)..nie betul2 puji..tapi ada kat scene2  tu boleh di perbaiki lagi...tapi SERIUS kalau u olss tengok cite nie uolsss akan rasa lain skit dari cite biasa.x sama cam cite David teoh(alamak tercompare la pulak kekkeke).Tomok berlakon pun not bad tapi watak yg me suka sekali jason..pasal cara dia cakap sama macam hiro cakap..pelat cina cakap melayu..hahhaha.cerita pun x de cintan cintun sangat...apa-apa nanti 17.05..jom la kita ke cinema ..support filem Mantera..

No comments: