tabung masa depan

Wednesday, March 14, 2012

Yeah menang fixie bike



pemenang kat atas..yg bawah tu semua pengacara PODIUM RTM -credit pict to podium RTM



Semalam me pg RTM. ..ingatkan nak g amik hadiah fixie bike tu la.me ingatkan just g amik then balik..tapi alamak rupanye kena masuk tv..hihi..kena wat video..amik gambar dengan pengacara podium RTM..satu pengalaman yg baru for me..terima hadiah then muncul kat tv..tapi sedihhh me x dpt tengok kat tv tadi..kul 12.30 tghari tadi...lupaaa laaa..harap2 adalah rakaman ulangan..nak tengok kegediksss me..me nie mmg ptg jumpa camera mmg terus ilang sopan santun...hahaha

tapi hadiah nye me x dapat lagi..pasal penaja ckp basikal fixie tu belum sampai..maybe akan buat another event la lagi..uwaaa tapi letih la nak kena pi KL lagi..tapi x pe demi basikal fixie me sanggup..wah gitu!!!!..hahhah..btw pemenang semua muda2 lagi..only ME yg tua..hahha..tapi watever janji me dah menang ..hahhh..pengacara podium semua cool..baik n lagi-lagi Tasha yg kol inform me as the one of the winners..baik sungguhhhhhh..i loikeeee dia ..:-)

posted from Bloggeroid

4 comments:

Nigina said...

wah lepas ni berbasikal gewe yer hehehehhe..... tahniah hehehhehee

Nigina said...

wah lepas ni berbasikal gewe yer hehehehhe..... tahniah hehehhehee

Nigina said...

wah lepas ni berbasikal gewe yer hehehehhe..... tahniah hehehhehee

gewecun said...

gina..hahhaa..ntah reti nak handle ke tak..keke..