tabung masa depan

Tuesday, April 24, 2012

Alhamdullilah menang from 7-Eleven "What's The big Deal


 setelah sekian lama x update ..hari nie me update la skit..hihihi Alhamdullilah menang from 7-Eleven "What's The big Deal"..1st week..dapat la PSP...tapi seriously masa main games nie me mmg lur giler occay..tak tahu nak main macam mana..pasal mmg me x baca pun syarat2 dia..hahha..kebetulan ari khamis tu me bukak pesbuk so bukak la 7E then baru teringat ooo ada games yang kena main la..so me bukak la..then me belasah jelah tekan2 apa yang patut..opsss lupa nak cakap nak main games nie kena belanja rm 7 kat 7E then register..then baru leh main..ok..kembali kepada cerita ya..so me register on friday ..then kamis tu kena main games..kan me bukak lambat pesbuk..so video yang di tayang kan pun dah lepas..so tu yang me cakap me bedal jelah apa yang patut..kira randomly la pick items...tu..tup..bila tengok list pemenang ada nama me no.64 wallahhh me menang..Alhamdullilah..tapi me rasa nie mmg nasib baik sungguh la..pasal rasanya 1st week tu tak ramai orang tahu lagi kot pasal contest nie..so tu yang rasa me menang..hihihi..so hadiah pun dah di amik on 02.04 ari tu..btw contest nie pun dah abis dah pun..:-)











posted from Bloggeroid

3 comments:

Nigina said...

tahniah gewe... eiii bestnya gina belum pernah menang apa apa lagi.. gewe buat caner erkkk

gewecun said...

Hihihi..gina. .Kalau yg contest nie gewe just cuba2 jer...tulah x sangka lak menang..tapi kalau yg betul2 consentrate..x pernah menang lak..huhu..tapi yang penting gina masuk je any contest..menang or kalah lain citer..insyAllah akan ada rezeki untuk kita

gewecun said...
This comment has been removed by the author.