tabung masa depan

Sunday, April 15, 2012

Alhamdullilah menang from Drypers Malaysia Facebook

alhamdullilah...oleh kerana malam nie tak tahu nak buat apa..so me cerita kan la latest contest yang me menang..wah..macam banyak menang..hhahaha..yang ado!!!..nway games nie stat everyday from monday til friday lastweek..n games nie akan start jam 3.ptg..so mmg kena pantas n cepat la....me join nie pun secara tak sengaja on tuesday(after baca blog CUTE MUM..thanks cute mum cerita dalm blog)..tapi me lambat jawap on that day..so hari rabu me mmg lupa pasal games nie..so on friday tu pun get ready la..dah siap tulis details semua dah dlm email..tunggu nak answers je..then kuar la pic nie:







me pun apa lagi terus jawap la..PLANTS VS ZOMBIES..pasal mmg me main games nie..addicted ok..sampai abis level main..hahhaha..

then result come out:



yeah nama me paling pantas..drypers siap kasi tempat mana me stay lagi..so mmg confirm la nama me..yeahhhh akhirnya menang gak..tapi me exceli tak tahu menang apa..hahhah..tunggu jelah hadiah sampai..nway Games nie pun dah abis dah..nanti DRYPERS malaysia akan buat contest baru..so jom la sama-sama meriah kannnnn..:-)

3 comments:

mama pipie said...

wah ni mmg otai ni.. congratess ye

gewecun said...

mama pipie..hihi..gewe x sampai tahap otai lagi..baru newbie je...:-)

gewecun said...

y