tabung masa depan

Thursday, April 12, 2012

Alhamdullilah menang Tropicana twister and Tesco-Shop 'Til drop

cerita nie dah lama..biasala mood malas..time rajin update la..time malas..so tak update la..hihihi..cerita bermula bila me pg RTM(menang fixie bike)..so bila dah nak balik..me dpat kol from pemanis PIC Stephanie..so inform me one of the third winners ..so me over exicited tau..so mmg lupa la me menang berapa...hihih..so lepas dapat letters tu baru me tahu menang 3rd place shopping spree RM 1888..wow banyak tu(for me yg dah lama x income sendiri)..suri rumah kan..kekkeke..so on 02.04. tu bermula la event nie..bayangkan lepas me balik from hard rock,kul 4 pagi lepas tu bertolak ke KL specificnye TESCO kepong..hohoho..penat wooo..penat dari berjalan x habis lagi..pagi2 dah bangun kena g KL..tapi demi RM1888 ku sanggup..wah gitu...

sampai je dlm kul 7 ..sib baik guna papago..so jumpa la TESCO tu..solat subuh kat masjid then gerak..sampai dlm kul 7.30..sampai tu tengok dah ramai dah peserta yg sampai..lepas tu depa kasi sedikit penerangan then apa lagi 15 minutes tuk shopping til drob bermula..btw yg shopping spree tu untuk tempat 1st,2nd n 3rd only..yg conso deorg kasi voucher je..so far mmg fun giler occay..u bayangkan u boleh je amik benda yg u nak..no body can't say NO..wahhhh me mmg over la...x leh nak bayangkan suasana masa tu...btw Tropicana siap kasi pembantu lagi untuk setiap orang..so pembantu me nama Ben..mmg dia la yg cakap berapa balance lagi me ada..hihihi

so nak cite panjang .pun x leh nak cite..kenangan manis dlm hidup ..best sangat..hhahah tu baru dapat 3rd place..yg dapat 1st place lagi best shopping RM 6888 tu..bayangkan lah berapa troli yg dia soping..:-)

layan picsa jom...

ANNOUNCEMENT: Tropicana Twister SHOP 'til you DROP Contest Winners

by Tesco Malaysia on Monday, 2 April 2012 at 15:42 ·


Congratulations to all the winners of Tropicana Twister SHOP 'til you DROP Contest Winners exclusively for Tesco Clubcard members! 

1st Prize x1
RM 6,888 Shopping Spree
Hong Chem Seng - 650412-10-XXXX

2nd Prize x2
RM3,888 Shopping Spree
Azmin Bin Shaharuddin - 690903-06-XXXX
Mohd Afandi Bin Ibrahim - 670301-08-XXXX

3rd Prize x3
RM1,888 Shopping Spree
Yurshaida Binti Mohd Yusof - 811130-08-XXXX
Asmadi Bin Osman - 700720-01-XXXX
Zarina Hamid - 810804-03-XXXX

Consolation Prizes x10
Tesco Cash Vouchers Worth RM890
Goh Chin Lim - 810428-14-XXXX
Hidayat Bin Masduki - 860109-14-XXXX
Andreas Ding Soon Leong - 610222-10-XXXX
Yong Teong Hooi - 740423-14-XXXX
Norazura Binti Ismail - 750926-05-XXXX
Mohd Arzmir Bin Zainal - 810820-08-XXXX
K. Shyamala Dhevi A/P Kitnan - 790523-14-XXXX
Ahmad Muadz Bin Nor Asri - 910220-08-XXXX
Cheah Beng Guat - 510915-07-XXXX
Chan Mun Yee - 620424-01-XXXX

Our Tesco Clubcard team will be contacting you!







btw kat event nie baru la me jumpa otai comper..Yus eda ..sangat baik orang nya

No comments: