tabung masa depan

Thursday, June 14, 2012

0326007600

Hari nie me received col from no 0326007600..me jenuh jugak fikir no sapa la...kot2 menang contest ke apa.tapi nak kata menang contest dah lama x join mana contest..yelah setelah give up skit ngan offline contest...banyak hantar..tapi x de luck..hihi..so me slow down lA..x mengharap apa2 pun..chop2..exceli no nie dah banyak kali kol.tapi me off phone..so bila on ada sms cakap no nie ada kol..then me kol la balik tapi x dpt la pulak..then baru sat nie orang tu kol balik..me pun angkat la..pastu rupanya dia cakap from tm rewards yg offer insurance cover up 30,000 kot..free for 6 months.dia kata free untuk tm customer. .konon loyalty customer la..mana x loyal guna tm dari tahun 2005...so me dengar x dengar jelah dia explain apa..hahha..pasal takut scam je...then sebagai cust..me kol tm customer service..ye betul deorang ngan wat tawaran macam nie dengan kerjasama dari comp AIA n satu lagi..x sure lak comp apa...so cust reps tu cakap..terpulang pada me nak terima ke tak..ummm pastu kalau nak more sure.leh kol no nie. ..1800888811 or 1300881899...so tindakan seterusnya me tunggu dulu surat yg deorg cakap nal hantar baca dulu then baru decide la nak terima ke tak..huhuhu..ingatkan scam..huhuhu

posted from Bloggeroid

2 comments:

Nigina said...

gina pun selalu kena.. tgk tgk no insuran..tension jee

gewecun said...

gina..samalah ..x suka kan dpat kol dari insurance yg ntah apa2..huhu