tabung masa depan

Tuesday, June 5, 2012

mood merundum..tengok tengok creative form




serius bila tengok ada orang hantar form contest cam terus terfikir "wow creative nya"..tapi at tthe same time rasa down jugak..yelah kita hantar form biasa je..mesti x menang..huhuhu..tapi lepas tu fikir positive balik..ok..lepas nie akan try se creative yang mungkin..hantar lagi form tapi try hias2 la skit..al maklum la me masih mentah lagi dalam dunia contest mengontest nie..so baru tahu..ooo kalau nak more chances menang..kenala pula hias form disamping menjawap soalan yang betul..huhuhu

P/s: me sedih la ngan sesetengah penganjur contest..ada yang still me x terima lagi hadiah..cakap hadiah dah ada..tapi bila nak collect terus x reply my msg..so geram jugak la...apa fungsi dia kol me cakap hadiah gini..gitu la..me tak kisah kalau dia cakap benda betul..tapi biar la jujur..kalau x de..ckp je x de..so me x delah ternanti2..

No comments: