tabung masa depan

Thursday, June 21, 2012

Report card hiro



Hari nie me g amik report card hiro..Alhamdullilah boleh la..semua ok..tapi as usual la..bahasa melayu kena perbaiki lagi....pasal bahasa ing..dapat 100...tapi bila tang bahasa melayu..alamak...sedih..hihihi..yg lucu bila soalan sains dlm bahasa ing..semua betul..tapi bila soalan dlm bahasa melayu..huhu..salah banyak..pasal dia x faham..ummmm rasanya dah kena tekan kan dia bahasa melayu la nie..tulah kalau kita ajar bahasa melayu nanti dia akan jawap dlm bahasa ing..huhu..ada ke bayam pun dia tak tahu tu apa..hiro..hiro..

Tapi me suka la ngan tadika nie..TADIKA NUR PERMATA MURNI....mmg recommended untuk parents yg tinggal di kawasan meru nie..even nie tadika biasa. .tapi sistem dia ok..yelah bila compare ngan taun lepas me hantar kat q dees...sedih la..duit banyak kuar..tapi bila tengok x de progress pun..ummm rupanya management q dees yg me hantar tu dlm process nak quit dari q dees pastu yg jadi mangsa budak2 la..pg je sekolah tapi x ajar apa2..me kecewa jugak la...tapi oleh sebab tu me belajar dari pengalaman..x semestinya tadika dah ada nama tu semua bagus..kena check jugakla background owner ta
dika tu..tengok previous student tu cam mana..huhuhu

P/s..;nie sekadar luahan perasaan sahaja..x de kena mengena ngan hidup atau mati..kekekkee
posted from Bloggeroid

No comments: