tabung masa depan

Sunday, September 23, 2012

Hannah dan games



Lama gak tak cite pasal anak dara saya seorang nie..hihi..ya ampun sekarang nie dia punya addicted ngan games masak2..penuh memori dia downloads..nak jadikan cerita ada satu malam tu dia req nak angry birds cake..pastu me cakap la x boleh pasal oven rosak..so dia ngan gigihnya cari apps cake kat phone..then dia jumpa lak tu even x pandai baca..hmmm..cam mana tu...so dia pun download lah..lepas tu dia dtg kat me then dia suh me buat jugak cake angry birds guna apps yang dia downloads..hannah..hannah mmg buat me tergelak besar la..sampai macam tu dia usaha..x dapat buat yang real..kat phone pun jadilah..tetapi malangnyee apps yang dia downloads tu mana ada set for angry birds cakes...kesian cik hannah...huhuhu

No comments: