tabung masa depan

Thursday, December 27, 2012

Hiro di hari pertama sekolah

Today sejarah tercipta lagi dalam hidup hiro..di mana hiro telah pertama kali pg ke sekolah rendah iaitu SKJ..uitt cam nama sek ayah hiro dulu..exceli hari nie just pg untuk urusan pendaftaran dan ujian literasi dan numerasi...menerusi ujian tu lah akan menentukan kelas hiro samada kelas pertama atau seterusnyee..me as a mom of cos nervousss n risau..lagilah anak sulung..to be honest me takleh tido tau dok fikir cam mana lah hiro sekolah nanti..risau takut kena buli la..risau takut dia tak de kawan..ish macam2la..tapi at the same time me percaya dengan hiro..me percaya dia akan melalui semua itu dengan jayanya..tak lupa  jugak tawakal la...

Ooo tadi me ingat kan adalah suasana budak2 teriak..tapi to be truth..mmg tak de...semua budak2 baik and masing2 excited betul..dok dalam kelas semua baik2 je..comellll

Tadi  urusan pendaftaran hanya bayar rm 37.70 je pastu buku teks dah free..plus beli je ada buku latihan n file...so tak de la mahal pun kan..hmmmm

2 comments:

Nigina said...

x sabar nak tunggu adam masuk sekolah hehehhehe

gewecun said...

Gina...hihihi .:-)