tabung masa depan

Monday, December 24, 2012

@ Unifi

tttt.akhirrnya penantian selama 2  tahun setengah berakhir hari nie.. di mana  me dah dapat UNiFi...weeeee since pindah ipoh lagi tau me dah register tapi tulah baru dapat unifi to be eactt kawasan me nielah Meru so dengan ini hari nie dengan jayanya me telah dapat mnggunakan Unifi... biarlah lambat asalakn dapat...wah gitu...kat ktaman nie rasanya me orang pertama yg register n dapat kot..s3ee nampak sangat me over excited nak guna tenet yg laju..padalah tene yg sebelum nie pun dah ok dah..tapi tulah manusia kan tak pernah puas... arrrr cam menyesal pun ada amik unifi..tapi nak jugak amik...hmmmmmm



No comments: