tabung masa depan

Wednesday, November 4, 2015

hadid turns 1

 Allhamdullilah ust Hadid dah masuk 1 tahun..cepat je masa kan..teringat lagi perassan kali pertama dok wad gov. pasal hadid kuning...tapi tak la teruk kuning..kalau normal boy tak payah admitted pun...tapi sebab hadid ada G6PD so doc kena monitor 5 hari ..pasal baby yang ada G6PD nie kuning dia akan tiba naik tinggi..tapi Alhamdullilah hadid tak de apa2..kuning just biasa2 je..tapi merasa jugak lah mama dok spital gov...

so far ustaz hadid ni memang budak yang baik sangat..tak banyak ragam..syukur sangat dapat anak yang baik ..so ust hadid teruskan ya dengan sifat yang baik2 ya..amin..amin

milestone:

dah berjalan -10 bulan
baby talk: jan-hujan...tak..baya-bang hiro..pizaaa-tak faham..hahaha



alololo tido like a bosss


usha awek cung jap


No comments: